donderdag 19 januari 2017

Brainwrite

Ik heb vandaag mijn 1e ‘brainwrite’ gedaan. Ik wilde graag iets duidelijk maken omtrent de instructie- en begeleidingsuren in het nieuwe systeem om het HML. Om nu niet steeds weer in dezelfde kronkels te geraken leek het me vooral nuttig om te schrijven wat ik zelf vind dat er moet gebeuren.

Ik wil helemaal niet schrijven wat de vakgroep vindt. Daar ga ik niet over en ’t is in de huidige configuratie wellicht helemaal niet wenselijk om te doen alsof ik weet wat iedereen zo vindt… misschien is het zelfs niet eens van belang wat iedereen vindt. Zelfs als iedereen iets anders vindt vind ik nog steeds wat ik vind. Je moet niet vooraf je mening temperen. Op die manier kom je nooit ergens.

Ik ben erg blij met deze nieuwe aanpak. Iedereen is nu vrij om in te stemmen, aan te vullen, een eigen mening te vormen, te protesteren en te procederen. Als iemand een andere mening is toegedaan dan is er geen enkele belemmering om dit met de rest van vakgroep te delen. Ga je gang… Ik heb mijn punt gemaakt… schiet nu de bal in het doel...:-)